Kennisdeling Office 365 mbo/hbo

Na twee succesvolle online bijeenkomsten in mei en december 2020 organiseren saMBO-ICT, SURF en Microsoft op 28 mei een nieuwe Teams-editie van de Kennisdelingsbijeenkomst Onderwijs Microsoft 365 voor het mbo en hbo. Meld je aan en ontdek samen met collega’s van andere instellingen hoe je voor jouw onderwijs(instelling) alles uit Microsoft 365 haalt.

Ook deze editie bieden we weer een programma met interessante sprekers en workshops, waarin efficiënt implementeren van en slim werken met Microsoft 365 in het onderwijs centraal staan. De bijeenkomst begint met een keynote-spreker, gevolgd door vier rondes met presentaties en workshops over verschillende onderwerpen zoals asynchroon onderwijs, Stream, overgang naar het nieuwe schooljaar met Teams, veiligheid en beheer. Hierbij zal de nadruk liggen op praktische voorbeelden en ervaringsverhalen van collega’s uit het mbo en hbo. Ook streven we naar diverse werkvormen met een hoog interactief karakter.

De Kennisdelingsbijeenkomst Onderwijs Microsoft 365 is interessant voor docenten, functioneel beheerders, digitale ondersteuners, onderwijskundigen, beleidsmakers en informatiemanagers.

We starten om 10.00 uur en verwachten rond 14.30 uur af te sluiten. Binnenkort volgt er meer informatie over het programma, maar je kunt je nu al aanmelden.

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.