Instructiefilms Microsoft Teams

Steeds vaker krijg ik tijdens trainingen enthousiaste reacties van docenten over Microsoft Teams. Men wil er graag mee aan de slag en ziet vooral de meerwaarde in het verzamelen van alle informatie voor hun studenten op 1 plek. De communicatie, bestanden, opdrachten en alle informatie voor de opleiding is zo veel toegankelijker geworden en daar wordt iedereen blij van. Ook het feit dat het op alle apparaten toegankelijk is maakt het gebruik een stuk laagdrempeliger.

Ik was alleen niet helemaal tevreden met het aanbod van Microsoft wat betreft hun filmpjes over Teams, omdat die zich vooral op het gebruik in het bedrijfsleven richten en niet op het onderwijs. Ook vond ik het tempo in de filmpjes erg hoog. Daarom heb ik besloten om een nieuw kanaal op YouTube aan te maken waar ik regelmatig over Teams zal publiceren. Intussen kun je er nu al video’s vinden over gesprekken in Teams, het werken aan opdrachten door zowel de docent als de student en het een en ander over instellingen.

Bekijk de instructiefilms over Teams
Bekijk de instructiefilms over Teams

Mocht je zelf een bepaald onderwerp uitgelegd willen hebben, laat het me weten. Ik werk momenteel ook aan een handleiding over Teams voor studenten, die ik in Sway maak. Ook hiervoor zijn tips en wensen welkom!

Bekijk mijn instructiefilms voor Microsoft Teams >

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.