Smartphones in de les

Met trots presenteren Willem Karssenberg en Ashwin Brouwer de uitgave ‘Smartphones in de les, praktijkvoorbeelden uit het onderwijs.’

In deze uitgave lees je 27 praktijkvoorbeelden van docenten uit het hele land. Apps, webtools en functies van de smartphone kun je op talloze verschillende manieren inzetten voor de les en PO, VO en MBO docenten delen hun ervaringen in deze uitgave. Daarnaast vind je er een overzicht met de meest genoemde apps, webtools en functies door docenten uit het hele land. Kortom het is een uitgave van, voor en door het onderwijs! Laat de studenten de smartphone zinvol inzetten tijdens de les en ontdek zelf de talloze mogelijkheden en voordelen ervan. Download nu deze uitgave als PDF bestand of bekijk de uitgave op SlideShare.

De tien meest genoemde webtools  en apps uit het onderzoek zijn verzameld op een poster. Download nu de poster als PDF en print hem uit voor in de klas, de lerarenkamer of een andere mooie plek op school!

Smartphones in de les cover

Bij het samenstellen van de uitgave ‘Smartphones in de les, praktijkvoorbeelden uit het onderwijs’ hebben we zorgvuldig inzendingen gekozen die een zo breed mogelijk publiek aanspreken. Daarnaast hebben we gelet op de praktijk component in het beschreven voorbeeld en hoe groot de rol van de smartphone is in het voorbeeld. Alle bijdragen die in de uitgave staan zijn echte praktijk ervaringen van docenten, ook dat was voor ons een belangrijk criterium. Zonder al die mooie voorbeelden hadden we deze uitgave niet kunnen maken. Wij willen dan ook alle bijdragers enorm bedanken, ongeacht of ze wel of niet in deze uitgave staan.

In deze uitgave lees je praktijkvoorbeelden van Ankie Cuijpers – Mondriaan College, Dylan Heldenbergh – MBO Utrecht, Ronald van Elst – ROC Midden Nederland, Petra Holstein – Drenthe College, John Demmers – Bs De Krabbenkooi, Pauline Maas – VSO Mariendael, Dennis van den Belt – OBS de Driemaster Lelystad, Eric Bokma – Friesland College, Ronald Slot-Lopes – Groenhorst Maartensdijk, Patrick Koning – Koning Willem I College, Ietje de Lange, René Vosters – Van Maerlantlyceum, Juf Pascalle, Thorba Wierstra – Bogerman, Jeroen de Roode – ROC Albeda College, Martijn Sytsma – AOC Oost, Vivian Verstappen – Sint Ursula, Brigit – ROC NovaCollege, Viola Brummelhuis – ROC van Twente, Dustin Dijkstra – dr. Aletta Jacobs College en Paul Laaper.

Bekijk op Slideshare
Bekijk via Google Presentaties 
Download als PDF bestand
Download de poster als PDF bestand 

1 gedachte over “Smartphones in de les”

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.